Word vriend van Doingoood foundation!

Als vriend van onze stichting geef je een maandelijkse donatie van 5 euro. Mocht je een hoger bedrag willen geven dan mag dat uiteraard ook. Met behulp van maandelijkse donaties worden onze inkomsten structureler en stabieler en zijn we minder afhankelijk van eenmalige donaties. Hierdoor kunnen we onze projectpartners in Afrika op een meer structurele basis sponsoren.

Ook kunnen we makkelijker inspringen op onverwachte situaties: een verzoek om een (levensreddende) operatie, bijspringen met aanvullende voedselhulp, reparatie van een school die in één nacht plotseling gesloopt was, een familie in nood die dringend hulp nodig heeft. Dit zijn voorbeelden van verzoeken die we in de afgelopen jaren gekregen hebben en waaraan we ook graag gehoor willen kunnen geven. Daarnaast is er een aantal projectpartners die in een structureel uitdagende financiële situatie zitten. Soms hebben zij geen ‘back-up’ van andere sponsoren. Ook deze projecten willen wij graag af en toe een extra zetje in de rug kunnen geven.

Help je mee?

Goed doel Afrika

Onze stichting zet zich in voor goede doelen in Afrika. Omdat wij 100% non profit werken en geen ‘strijkstok’ kennen draagt je donatie heel direct en concreet bij aan een goed doel in Afrika. Ons bestuur werkt geheel vrijwillig bij de stichting. Lees meer over Doingoood foundation.

Bekijk alle projecten!

Ja, ik word vriend van de stichting!