Projectsponsoring van onze partners in Afrika

Doingoood foundation ondersteunt haar project partners in Afrika met zowel de inzet van vrijwilligers als met aanvullende financiële ondersteuning. Onze stichting neemt nooit de gehele financiële verantwoordelijkheid voor een project op zich. De sponsoring verloopt aan de hand van een gestructureerd systeem waarbij de project partners hun wensen kunnen invullen. Onze focus zal in toenemende mate komen te liggen op duurzame investeringen en inkomen genererende projecten. Wij stimuleren hiermee dat de projecten op termijn minder afhankelijk worden van externe sponsors.

Het kan gebeuren dat wij donaties overmaken maar hier pas na enkele maanden een rapportage en foto’s van ontvangen. Hierdoor verloopt de financiële rapportering van donaties niet geheel gelijk met de rapportering hiervan met foto’s.

Donatie overzicht Q4 – 2018

Download het totaal overzicht van alle donaties die Stichting Doingoood Foundation in de periode oktober tot en met december 2018 gedaan heeft aan haar projectpartners in verschillende Afrikaanse landen Download donatie overzicht

Donatie bij Children of Blessing

Anneke op bezoek bij Children of Blessing Malawi Children of Blessing is een prachtige partner die geweldig werk doet om kinderen met een beperking weer toekomst te geven. Moeders komen naar het centrum met hun gehandicapte kind en krijgen daar begeleiding van een fysiotherapeut bij het doen van oefeningen met hun kind. Op die manier…

Donatie overzicht Q3 – 2018

Download het totaal overzicht van alle donaties die Stichting Doingoood foundation in de periode juni-september 2018 gedaan heeft aan haar projectpartners in verschillende Afrikaanse landen.

Donatie overzicht Q2 2018

Download het totaal overzicht van alle donaties die Stichting Doingoood foundation in de periode april-juni 2018 gedaan heeft aan haar projectpartners in verschillende Afrikaanse landen.

Donatie overzicht Q1 2018

Download het totaal overzicht van alle donaties die Stichting Doingoood foundation in de periode januari-maart 2018 gedaan heeft aan haar projectpartners in verschillende Afrikaanse landen.

Donatieoverzicht april-juni 2017

Download het totaal overzicht van alle donaties die Stichting Doingoood foundation in de periode april-juni 2017 gedaan heeft aan haar projectpartners in verschillende Afrikaanse landen.

Donatieoverzicht januari-maart 2017

Download het totaal overzicht van alle donaties die Stichting Doingoood foundation in de periode januari-maart 2017 gedaan heeft aan haar projectpartners in verschillende Afrikaanse landen.

Luier aktie

Een paar Doingoood vrijwilligers zijn een luier-aktie begonnen. Met de opbrengst zijn inmiddels de eerste twee maanden luiers gesponsord. Op het filmpje zie je de projectleiding die de eerste lading luiers in ontvangst neemt.

Doingoood geeft microkrediet

Doingoood foundation sponsort graag inspirerende, ondernemende mensen. Meshack is een mooi voorbeeld hiervan. Hij kreeg van ons een startkapitaal en een microkrediet voor het opstarten van zijn eigen fast-food restaurant. In dit filmpje vertelt hij wat hij van plan is. Een prachtig voorbeeld van ambitie en denken in mogelijkheden! Daar laten wij ons graag door inspireren!

Donatie aan Katalemwa Revalidatie

In februari 2016 beklom een groep van 10 deelnemers Mount Kilimanjaro in Tanzania voor het goede doel. Katalemwa Revalidatie was een van de begunstigde projecten. Onlangs mochten we hun verslag over de impact van deze donatie ontvangen.