3-daagse safari Tsavo East

Tsavo East National Park

Tsavo east ligt op ongeveer 3,5 uur rijden van Mombasa en is rijk aan vele soorten wilde dieren. Beroemd zijn de ‘rode olifanten van Tsavo’, doordat deze dieren het rode zand op hun rug gooien tegen de insecten en hierdoor rood kleuren. In Tsavo East vind je onder andere leeuwen, zebra’s, cheetah’s, wrattenzwijnen, vele vogelsoorten, verschillende impala soorten, struisvogels, giraffen en buffels. Een onvergetelijke safari waarbij je thuis komt met geweldige beelden als herinnering aan deze indrukwekkende safari. Op de terugweg maak je nog een stop voor een kijkje in een Masai dorp.

Deze safari kost $495 per persoon, bij een minimale deelname van 4 personen en vertrekt vanuit Mombasa.

Inclusief:
park fee, entrees, permits, game drives, accommodatie, maaltijden, vervoer, gids

Exclusief:
drankjes, optionele activiteiten en persoonlijke uitgaven, 25 euro afhandelingskosten

 

Aanmelden:
Voor deze safari vragen wij je om je op te geven voordat je naar Kenia vertrekt.

Doingoood stelt groepjes samen van vrijwilligers en stagiaires die ook mee willen op deze safari en boekt alle permits en accommodaties dan in één keer voor de gehele groep. Omdat zowel permits als accommodatie beperkt beschikbaar zijn, willen we dit graag tijdig regelen.

Wanneer je je niet vooraf hebt opgegeven voor deze safari, maar in Kenia alsnog besluit dat je graag mee wilt, dan bedragen de afhandelingskosten 50 euro p.p. Helaas kunnen we je in dat geval niet garanderen dat je ook echt mee kan, dit hangt af van de beschikbaarheid van de permits en de accommodaties.