Help stichting Doingoood foundation

Spreekt de werkwijze en de doelstelling van Doingoood foundation je aan en wil je ook je steentje bijdragen? Wij helpen je graag met het starten van je eigen aktie!

De stappen

  • Bekijk in onze PIFworld community de wensen van het project waarvoor jij je wilt inzetten en bepaal je doel
  • Maak je aktie aan
  • Je mag je aktie ook inzetten zonder specifiek doel vooraf. Wij overleggen dan met jou waar het geld aan wordt besteed
  • Neem ook even contact op met Anneke Vermeulen via anneke@dgfoundation.nl om je plannen kenbaar te maken, dan weten wij dat er een aktie loopt.
  • Voor meer inspiratie kun je ook onze Toolkit fondsenwerving aanvragen.

Anneke kan eventueel ook met je meedenken of je helpen aan extra informatie.

Hulp nodig bij het bedenken van je eigen aktie? Wij hebben op deze pagina wat ideeën voor je op een rijtje gezet. Wellicht haal je hier inspiratie uit.

Giften

Giften voor projecten van Doingoood foundation kunnen worden overgemaakt op NL92RABO0142116300

t.n.v. stichting Doingoood foundation te Nieuw Vennep.

Promotiemateriaal

Doingoood foundation heeft allerlei promotie materiaal beschikbaar waar je gratis gebruik van mag maken. Mocht er op deze pagina iets ontbreken, neem dan contact op met Anneke om te bespreken wat we kunnen doen om je verder te helpen.

Fondsenwerving inspiratie

Vragen?

Mocht je vragen hebben en/of hulp nodig hebben bij fondsenwervende activiteiten dan kan je contact opnemen met Anneke Vermeulen (voorzitter) via anneke@dgfoundation.nl of bellen op +31 6 4431 8677.

Naamgebruik

Let bij alle uitingen a.u.b. goed op de spelling! De juiste spelling is Doingoood volunteer work (dus met 1 g en 3 o’s) en Doingoood foundation.
De juiste url’s om te gebruiken als je links wilt plaatsen zijn www.vrijwilligerswerk-afrika.nl en www.dgfoundation.nl

Logo Doingoood

Het logo van Doingoood volunteer work mag uitsluitend gebruikt worden voor de werving van vrijwilligers. Het is niet toegestaan om het logo en/of de naam Doingoood volunteer work zonder overleg vooraf te gebruiken. Dit geldt zowel voor online en offline media.
Download hier het logo van Doingoood volunteer work. Deze gebruik je bij werving van vrijwilligers.
Download hier het logo van de stichting. Deze gebruik je bij fondsenwerving.

Doingoood webshop

In de Doingoood shop zijn verschillende leuke artikelen en producten te vinden. De opbrengst van de verkoop gaat direct naar het project dat hierbij vermeld staat. Leuk om te geven en leuk om te krijgen. Ook leuk om te promoten op je sociale netwerken! Naar de Doingoood shop!

Sponsorloop organiseren

Het organiseren van een sponsorloop is leuk en kan een mooi bedrag aan sponsorgeld opleveren. Leuk om te organiseren met je school, sportclub of vereniging.

Sponsorloop informatie voor leerkrachten
Rondjeskaart
Sponsorloop kaart

Thema akties

In de periodes rond Kerstmis, Sinterklaas, Pasen , Moederdag en Koninginnedag hebben wij regelmatig thema akties. Vaak verkopen we dan producten die binnen het thema passen waarbij de opbrengst naar de stichting gaat. Informeer bij Anneke welke akties wij hebben lopen waarop je kunt aansluiten.

Vrijwilligers werven

Hoe meer vrijwilligers zich aanmelden voor vrijwilligerswerk in de projecten hoe meer hulp de projecten ontvangen. Zowel praktische hulp als financiële ondersteuning. Wil jij helpen met het werven van vrijwilligers? Met onze flyers en brochures kun je aandacht vragen voor vrijwilligerswerk. Bijvoorbeeld op je school, in je sportclub, op je werk of in de wachtkamer van je tandarts. Deze kunnen we je per post toesturen.