Buitenland stage vacatures

Ben jij op zoek naar een leerzame stage waarin je ervaring kunt opdoen in je vakgebied? Bekijk dan onze buitenland stage vacatures. Een buitenland stage in Afrika is zoveel méér dan dat! Je woont en werkt een tijdje samen met vakgenoten uit een andere cultuur, je leert werken met andere middelen en je beheersing van de Engelse taal verbetert enorm. Bekijk onze vacatures hieronder en laat je inspireren!

Staat jouw opleiding er niet tussen?

De onderstaande buitenland stage vacatures zijn slechts een kleine greep uit alle mogelijkheden. Ons netwerk in Afrika is groot en we kunnen daardoor veel meer mogelijkheden voor buitenlandstage vacatures voor jou aanbieden. Vertel ons over de buitenlandse stage die je zoekt; we horen graag welke opleiding je doet, aan welke eisen jouw stageplaats moet voldoen, naar welk type werkzaamheden of organisatie jouw voorkeur uitgaat en wanner de stage moet plaatsvinden.

Op die manier kunnen wij jou gericht vacatures voor je buitenlandstage voorleggen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Je kunt ook een stage adviesaanvraag bij ons doen! Dan krijg je persoonlijk advies van ons over de mogelijkheden die we hebben om jou te helpen aan je stageplaats in Afrika.

Verpleegkunde stage

Een verpleegkunde stage in het buitenland geeft je de mogelijkheid om samen te werken met vakgenoten uit een andere cultuur. Je leert te werken met beperktere middelen onder soms ontoereikender omstandigheden dan je in Nederland of België gewend bent.

Lees verder

Stage Sport & Bewegen

Een buitenlandstage Sport & Bewegen biedt je de mogelijkheid om kennis te maken met een andere cultuur en om samen te werken met lokale vakgenoten. Je leert hoe sport ingezet wordt als middel voor persoonlijke en maatschappelijke ontwikkeling.

Lees verder

Ergotherapie stage vacature

Het interessante van een buitenland stage voor ergotherapie is dat je te maken zult krijgen met aandoeningen die in het westen nauwelijks voorkomen. Het percentage kinderen met hydrocefalus (waterhoofd) of microcefalus ligt in Afrika beduidend hoger. Ook komen aandoeningen als cerebrale parese veel vaker voor dan in het westen het geval is.

Lees verder

Marketing & Communicatie buitenlandstage

Veelvoorkomende uitdagingen voor deze projecten is de financiering van het project, het wegnemen van vooroordelen over de doelgroep en het geven van voorlichting. En dat is nu precies de uitdaging voor een (afstudeer)stagiair Marketing & Communicatie!

Lees verder

Vroedkunde stage vacature

Een vroedkunde stage in het buitenland geeft je de mogelijkheid om te leren werken in een andere cultuur. Zwangere vrouwen krijgen niet standaard pre-natale zorg. In de praktijk komt het hierdoor regelmatig voor dat complicaties pas opgemerkt worden gedurende de bevalling. Dit kan ernstige, in sommige gevallen zelfs fatale, gevolgen hebben voor moeder en kind.

Lees verder